Advertisement

GİZLİ HELLO NEIGHBOR 2 GUESTS OYUNU DEMOSUNU BULDUK! BU YARATIK NE? | HELLO NEIGHBOR GUESTS

GİZLİ HELLO NEIGHBOR 2 GUESTS OYUNU DEMOSUNU BULDUK! BU YARATIK NE? | HELLO NEIGHBOR GUESTS Hello neighbor için web sitesinde gizli bir kod ile 2. oyunun demosunu bulduk. Bu demoda wilson ortalarda yok ama çok garip yaratıklar var. Hello neighbor 2 guests diye geçiyor. KANALIMIZA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN ►


#HelloNeighbor

VİDEO İÇERİĞİ:

Hello neighbor guests 2. oyun olacak. Web sitesinde sakın bu tuışa basmayın diye gizli bir link verildi. Oyunun demosunu oradan inidirip hemen sizler için oynadım. Bildiğimiz hello neighbor oyunlarından çok farklı. Tuhaf yaratıklar var.

💚 ABONE OLUN & BİLDİRİMLERİNİZİ AÇIN

▶️ Daha fazla video:
Hello Neighbor tüm bölümler►

❗ Bizi takip edin
İNSTAGRAM @hasanmustan

🎮 SESEGEL KANALI


SESEGEL ÇOCUK KANAL BİLGİSİ:

Merhabalar. SeseGel Çocuk kanalına hoş geldiniz. SeseGel kanalının çocuklara yönelik içerik üreten 2. kanalı SeseGel Çocuk'da oğlum Egemen Kaan ile birlikte eğlenceli videolar çekiyoruz. İçeriklerimiz ailece izleyebileyeceğiniz türden. İçiniz rahat olsun. Bizimle birlikte müthiş eğlenceli bir yolculuğa çıkmaya var mısınız? Haydi sese doğru gelin o zaman:)

Bu kanal, Egemen Kaan Mustan'ın ailesi tarafından oluşturulmuştur ve sürekli olarak ailenin denetimi altındadır. Video içeriklerinde asla çocukları olumsuz etkileyecek davranışlar yer almaz.

hello neighbor,sesegel çocuk,eğlenceli oyun,gizemli komşu,sesegel,gizemli oyun,hayatta kalma,survival,wilson,macera oyunu,egemen kaan,hello neighbor hikaye,gizli komşu,secret neighbor,he,

Post a Comment

0 Comments