طريقة جديدة ومختلفة لعمل صدور الدجاج بوصفة الكوردون بلو مع حشوة لذيذه من الجبن الايدام و الديك الرومي المدخن
المقادير:
كيلو صدور فراخ كاملة (غير مقطعه)
معلقة صغيرة من الملح و الفلفل وبودرة ثوم و بودرة بصل
شرائح تركى مدخن
شرائح جبنه شيدر او ايدام(فلمنك)
و للقشرة المقرمشة :
دقيق
التوابل نص معلقة من الملح و فلفل و بابريكا و و توم بودر و بصل باودر
بيضتين
بقسماط مطحون
▶ شاركوا الفيديو:
▶ جروب الفيسبوك:
▶ ماتنسوش الاشتراك فى القناة:
▶ حساباتي الرسمية:
-----------------------------------------------
اليوتيوب:
فيسبوك:
انستغرام:
تويتر:
-----------------------------------------------
#KOKYs_KITCHEN
#كوردون_بلو
0 Comments