Advertisement

プロ直伝『本当においしい親子丼』How to make Oyako-don directly by Professional

プロ直伝『本当においしい親子丼』How to make Oyako-don directly by Professional Thank you for watcting
I want to deliver delicious Japanese-food recipes to the world

●翻訳字幕作成にご協力頂けらとても助かります。
Please make a translation of English subtitles
翻译请您帮助我
번역 도움을 주셔서 감사합니다


【材料】2人前
●九条ネギ:2本くらい
●三つ葉(お好み量)
●玉ねぎ:1/2個
●卵:5個
●鶏肉:150g
●白だし:25cc
●みりん:大さじ2
●お酒:大さじ1
●醤油:大さじ2
●三温糖:大さじ1
●こんぶ茶:小さじ1/2

●Instagram

●twitter

●連絡先
⇒kossarisyuntaso@gmail.com

#こっタソの自由気ままに #親子丼レシピ #和食レシピ #oyakodon #こっタソ居酒屋 #おかず #こうちゃん特製 #居酒屋メニュー #おつまみ #ビールのお供 #晩酌 #今日の肴 #酒の肴 #簡単レシピ #弁当 #bento #recipesfordinner #mukbang #下厨房 #男子ごはん #먹방

HiroMizushima,速水もこみち,オススメ,こっタソ,こったそ,人気,Instagram,絶品,グルメ,食べログ,飯テロ,大食い,プロの味,ラーメン,レシピ,簡単レシピ,ローカルフード,recipes,ご飯に合うおかず,こっさり,バイト先直伝,クックパッド,cookpad,DELISH KITCHEN,からあげ,Street Foods,cooking,作り方,Foodgawker,Tastespotting,recipe,料理,おつまみ,food,Travel Thirsty,日本菜,Easy Recipes,먹방,モッパン,節約,自炊,宅飲みグルメ,こったそ 自由気ままに,節約レシピ,谷やん,きまぐれクック,ロシアン佐藤,おっくん,かっちゃんねる,how to make,ヒカキン,recipes for dinner,mukbang,下厨房,만개의 레시피,えむれな,ぷろたん,はるあん,木下ゆうか,堤下食堂,カジサック,こったそ パスタ,japanese food,Binging with Babish,プロのレシピ,こっさり特製,

Post a Comment

0 Comments