Advertisement

desene cu camioane pentru copii - Concurs de tras cu prastia

desene cu camioane pentru copii - Concurs de tras cu prastia Ia aplicatia Car City World! Cea mai tare aplicatie pentru micii fani ai Orasului Masinilor! Jocuri, activitati educative, episoade din Orasul Masinilor :



Downloadeaza aplicatiile Car City pentru multe videouri , jocuri si activitati prescolare (iOS & Android) :







Bine ati venit in Orasul Masinilor, unde masinile si camioanele traiesc fericiti impreuna. Urmareste aventurile Masinii de Tractare Tom, intotdeauna gata sa-si ajute prietenii, ale Masinii de Politie Mat si ale Masinii de Pompieri Franck, dar si aventurile temutei Masini de Patrulare cu detectivi, celui mai rapid tren Troy si Super Camionul Carl plus multi alti prieteni in incredibilele aventuri.





Masinutele din Orasul Masinilor sunt fiii si fiicele masinilor si camioanelor. Ele merg la scoala,se joaca la locul de joaca si au tot felul de activitati extra scolare. Le place sa petreaca timp impreuna si sa se distreze! Fiecare si-a creat mica lui lume la locul de joaca, exact ca si “versiunea adulta”: de exemplu Micul Tom camionul de tractari are mica lui vopsitorie!



Desene noi pentru copii, din Orasul masinilor, cu Tom camionul de tractari, Supercamionul Carl, Matt masina de politie, Franck camionul de pompieri :



Patrula auto în Orasul Masinilor și Super Camionul Carl :



Camionul Ethan, Dino, Masinute, Trenul Ted | Cele mai noi episoade de la Learn TV :



Camion de teren vehicule stradale in Orasul Monstrilor - Orasul masinilor :



Orasul Masinilor :



.

desene cu masini,desene animate camion,desene animate masini,masina din desene,desene pentru copii,video pentru copii,gradinita de rime,morphle tv,morphle,masina de patrulare,trenul Troy,super camionul carl,Tom camionul de tractari,masini 3d,desene animate masina,desene cu camioane pentru copii,desene animate camioane,desen animat camion,desen camion tractare,camion de tractare,camioane,camion,micul camion,

Post a Comment

0 Comments