Advertisement

ONE MAN ALONE and ONE HUNDRED AND FIFTY INSTRUMENTS (Tek başına 150 enstrüman seslendiren adam)

ONE MAN ALONE and ONE HUNDRED AND FIFTY INSTRUMENTS (Tek başına 150 enstrüman seslendiren adam) Taner DEMİRALP. He is a music man.

📌 ÖNEMLİ UYARI: Kanaldaki tüm müziklerin telif hakları eserin sahibi olan Taner Demiralp’e aittir. Kullanılmasına müsade edilmemektedir.

VİDEO ALBÜMLERİM
Taner Demiralp Müzikleri ➜
Miniş Masallar ➜
Taksimler ➜
Çocuklar için uyku/dinlendirici müzikler ➜

Eğer videoları/müzikleri beğendiyseniz beğen butonuna basmayı unutmayın! Ayrıca kanalımıza ücretsiz abone olarak bize destek verebilirsiniz. ➜

Ben Taner Demiralp. Müzik ve eğlence sektöründe yıllarca başarılı eserlere ve organizasyonlara imza atmış, birçok değerli sanatçıya fon müzikleri icra etmiş, girişimci ve yenilikçi kimliğiyle ön planda olan bir sanatçıyım. Saner Yapım-Taner Demiralp markasını yapacağımız yüksek kaliteli albümler işe her geçen gün zirveye yaklaştıracağız. Youtube kanalımızda muhteşem besteleriyle fon müzikleri, alaturka, türk sanat müziği ve daha nice eserleri bulabileceksiniz. Kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Keyifli dinlemeler...

instruments,world music,ethnic music,guinness,multi instrumentist,music man,united nations,unesco,asian music,african music,mediterrian music,europan musin,american music,country music,dünya enstrümanları,dünya müziği,her şeyi çalan adam,her sazı çalan adam,bir çok enstrümanı çalan adam,dünya barışı,peace of world,ülke müzikleri,international music,one man alone,

Post a Comment

0 Comments