Advertisement

Maximum 4'lü Gerçek Hayat vs CRASH 🚘 | Mithrain, Thaldrin, Enis Kirazoğlu, Tuana

Maximum 4'lü Gerçek Hayat vs CRASH 🚘 | Mithrain, Thaldrin, Enis Kirazoğlu, Tuana 25 Kasım – 25 Aralık tarihleri arasında Maximum Mobil Dijital Kod Market’ten Maximum Gaming Kart ile tek seferde yapacağınız 30 TL ve üzeri her alışverişe 10 TL, toplam 30 TL GamingPuan kazanın! 👉

Maximum Gaming Kart ile internet alışverişlerinde ve Dijital Kod Market’te yapacağın ödemelerde %5 GamingPuan kazanma şansı yakala!
👉

Gerçek Hayat vs Oyun konseptimizin ikinci videosunda Cem Mithrain Karakoç, Tuana Poppiceyn Yılmaz, Enis Kirazoğlu ve Berke Thaldrin Demir’den oluşan Maximum 4'lü ile önce Crash Team Racing ile nostalji yaptık ardından GO KART pistinde kozlarımızı paylaştık!

1907 Fenerbahçe Espor, Beşiktaş eSports ve Galatasaray eSports'un yeni videolarını kaçırmamak için Maximum Gaming'e ABONE ol ►

🎮 Maximum Gaming sosyal medya hesapları




Maximum Gaming, İş Bankası Maximum Kart’ın e-spora destek veren resmi YouTube kanalıdır. 2001 yılından bu yana müşterilerine her zaman ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi sunan İş Bankası Maximum Kart, şimdi de Maximum Gaming ile e-sporseverlerle buluşuyor.

Maximum Kart, dünyanın en çok oynanan online PC oyunlarından biri olan League Of Legends’ in Türkiye e-spor liglerinde mücadele veren ve ülkemizin en köklü 3 büyük kulübü olan Beşiktaş, 1907 Fenerbahçe ve Galatasaray Esports’un LoL takımlarını destekliyor.

Hem e-spor dünyasını destekleyen hem de oyun severler ile ortak bir dil yaratmayı hedefleyen Maximum Gaming, paylaşımlarını oyun keyfini maksimumda yaşatmak üzerine kurguluyor.

maksimum,maximum,maksimum gaming,maximum gaming,maximum dörtlü,maximum 4'lü,maximum 4lü,maksimum 4'lü,maksimum 4lü,maksimum dörtlü,mithrain,mithrain maximum,mithrain maximum gaming,thaldrin,enis kirazoğlu,enis kirazoğlu maximum gaming,tuana yılmaz,tuana,maximum 4'lü crash,crash,crash bandicoot,gokart,go kart,gerçek vs oyun,oyun vs gerçek hayat,oyun vs gerçek hayat crash,mithrain go kart,enis kirazoğlu go kart,maximum 4'lü go kart,go kart kazaları,

Post a Comment

0 Comments