Advertisement

🔪 Korsanları Dilimliyoruz! Son Bölge! 🔪 | Slicing Simulator | Roblox Türkçe

🔪 Korsanları Dilimliyoruz! Son Bölge! 🔪 | Slicing Simulator | Roblox Türkçe Merhaba Başkanlar! Geldi Başkan kanalına hepiniz hoş geldiniz. Bugün Slicing Simulator oynadık ve tüm canavarları dilim dilim doğradık. Bir sürü kopya oyunun olduğu bir zamanda çokta kopya olmayan ve kendi çapında eğlenceli olan bir simulator oyunu bence. Farklı yetenekler olması oyunu daha eğlenceli kılmış. Petler konusunda çok şanssız olsamda oyunu genel olarak sevdim. Bu bölümde son bölge olan plajı açtık ancak oyunda son silahları, son petleri ve son yetenekleri almak ciddi anlamda zor. Sonraki bölüm için abone olmayı unutmayın. İzlediğiniz için çok teşekkürler. Görüşmek üzere!

Roblox Grup Linki :

Oyun Linki :

Discord :

DUYURU : Ben oyun videolarını tek başıma çekiyorum. Eğer denk gelirsek oyunda tabi ki videoya çıkarsınız ancak oyuna katılma özelliği hep devre dışı kalacak. Arkadaş olarak da ekleyemem haksızlık olduğu için tüm listeyi sıfırladım. Artık bunları sormazsanız çok sevinirim. Desteğiniz için hepinize sonsuz teşekkürler başkanlar!

Track: Debris & RudeLies - Animal (feat. Jex) [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds.
Watch:
Free Download / Stream:

roblox,roblox izle,roblox eğlence,roblox macera,roblox korku,roblox videoları,minecraft videoları,minecraft korkunç,minecraft,hayatta kalmak için,roblox canavar,roblox yaratık,roblox savaş,geldi başkan,Slicing Simulator,simulator,canavar,mob,monster,pet,petler,yumurta,skill,yetenek,kasma,level,bölge,doğrama,dilim,kılıç,sword,samurai,samuray,ninja,beach,plaj,son bölge,korsan,pirate,

Post a Comment

0 Comments